Kézzel festett ajándék

EGYEDI PÓLÓ

Valami tuti ajándékot keresel? Szenzációs ajándékaid már elvárássá váltak a családban/baráti körben?

Itt egy ajándék, ami betalál. Egyedi, szívhez szóló.

Olyasmi, ami nem a sarokban fog kikötni. Eszébe sem jut tovább ajándékozni. Nem sok, nem kevés. Hordható, nem a 200. kacat.

Büszkén viselheti, hisz csak az övé.

Mi is ez pontosan? Egyedi rendelésre készített, full egyedi kézzel festett póló/felső. A minta 100%-ig személyre szabva készül, így garantált a siker. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk!

Ha szeretnéd, segítek kitalálni,
ha már kész terved van, megvalósítom!

különleges ajándék nőknek

ajándék fiúknak, ajándék lányoknak

egyedi ajándék férfiaknak

Glassl MARIANN,

a festett egyedi póló készítő

Hogyan kezdődött és miért pont póló?
Jó kérdés! Egyszer, valamikor réges régen 😀 […]
A pólófestés sokkal több, mint egy géppel nyomott póló, és nem csak amiatt, mert tartós a minta. Imádom, a vásárló örömét amikor átveszi a megrendelését, az örömöt az arcán az ünnepeltnek! A fényképet, amit tükrözi az örömet. A visszatérő vásárlókat, mert az jelenti, valami pluszt tudok adni a boltihoz képest!

Nem, nem tudtok lebeszélni róla, hogy ezt csináljam!

Ajándék Neked
Meglepem magam

most rajtad a sor

15% kedvezmény minden
Családi póló

árából márciusban

Családi programokhoz
Páros pólók

mindenkinek

szülinapi meglepetés

gyerek mosoly

egyedi női póló

személyre szabott póló minta

elhasznált ecset

Egyedi ajándék...

Folyton az jár a fejedben hogy már mindene megvan, mit vehetnél neki? Semminek nem örül? Minden ajándék a sarokban köt ki, vagy porosodik a szekrényen, esetleg azt sem tudja, hova tette?

No, ez nem fog!

Kitaláljuk a tutit és nem lesz több csalódás! 

...egyedi csomagolásban.

Az ajándék egyediségét tovább fokozzuk! A kézzel festett pólót egyedi tervezésű dobozban kapod kézhez, amiben át is adhatod az ajándékodat! A doboz design-ja tökéletesen tükrözi a benne rejlő póló különlegességét. A csomagoláson szabadon hagytuk a személyes üzeneted helyét, így kedvedre feliratozhatod és ajándéktasakra sem kell már költened!

Így örültek a pólóimnak

„Sokadszori mosàs/vasalàs utàn is pont olyanok, mint az 1. hasznàlat előtt. Az anyag formatartó, a minta nem kopik, nem vàlik le. (Van egy ruhaboltban vásárolt Micimackós bodynk, illetve volt, mert a mintàból semmi nem maradt.) Senki nem állja meg szó nélkül, hogy milyen mutatós, valóban egyedi. Szeretem, hogy kézi munka eredménye, hogy nem jön szembe, hogy benne vagy Te és én is, együtt alakíthatjuk tökéletessé, ötletelhetünk, szàrnyalhat a fantaziánk és a hatàr a csillagos ég. Imàdom bennük Tamit és ő is imàdja őket.”

– Andrea (39), közgazdász

„Mariann már vagy 3 éve készít egyedi pólókat nekünk. Lili a lányom a legnagyobb megrendelő a családban. Lili kitalálja, Mariann megálmodja és megszületik a póló, amit utána nagyon szeretünk. Mert mindig van benne valami kis humor, valami báj ami miatt még egyedibb. Mariann pólói nagy becsben vannak tartva, ha kinőttük sem adhatjuk tovább, sőt addig hordjuk amíg ránk jön. Nemrég én is kaptam egyet ajándékba. Igazi elfoglalt anyukás póló. Imádom, mert elmond mindent a napomról.”

– Rita

Későbbi alkalomra ajándékoznál?

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék

Karácsony után talán a második legfontosabb nap, amikor Édesanyánknak, Nagymamánknak szeretnénk kifejezni, jelezni szeretetünket, tiszteletünket és megköszönni mindent, amit értünk tettek. Azt, hogy vannak, ezért mi is lehetünk. Anyák napi ajándék avagy ajándékozz...

bővebben
Páros ajándékok

Páros ajándékok

Páros póló – az meg micsoda? Sokáig kerestem a megfelelő magyar kifejezést a matching T-shirt –re -először az összeillő pólóra gondoltam, de aztán egy közkedveltebb kifejezésnél maradtam: ez pedig a páros póló. Ebbe a kategóriába soroljuk az összes páros vagy páratlan...

bővebben
Szülinapi ajándék ötletek

Szülinapi ajándék ötletek

40. születésnap, de igazából bármelyik, ami kerek! Igen, igen. A környezetemben egyre több a 40. szülinap, hogy is lehet ez, hisz’ ez a korosztály vagyunk. 😀 Még nem töltöttem be, így nem tudom, mennyire visel ez meg engem személyesen, de a kerek évfordulók valahogy...

bővebben

Ne habozz feltenni kérdésed az EGYEDI PÓLÓ rendelésről!

(36) 30 403 79 31