Jogi Nyilatkozat

http://www.festettpolo.hu/ weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) Glassl Mariann (Születési hely, idő: Várpalota 1979.06.19., Anyja neve: Majnik Margit ), a továbbiakban: „Tulajdonos” üzemelteti.

A Weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és szerzői jogi feltételeket.

Szerzői jog

A Weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Tulajdonos jogosult.

A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Tulajdonos azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

a pontos http://www.festettpolo.hu/ weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
saját, személyes – nem kereskedelmi célú – használatra  a festettpolo.hu oldalainak tartalma vagy kivonatai számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.

A Weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. Elolvasás előtt minden esetben ellenőrizze a dátumot, ugyanis előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikk már nem aktuális. A Tulajdonos mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a Weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek tanácsadásnak. A Weboldalon található információk alapján hozott vásárlási döntésekért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A Weboldal elérése

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a Weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a Weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Tulajdonos kifejezetten kizárja.
 

Stock photo-k

A Weboldalon található egyes képek, grafikai elemek – ingyenesen letölthető, kereskedelmi célra felhasználható -, ún. stock photo-k forrása a Freepik oldala, valamint a Pixabay oldala. Ezeknek a fotóknak a tulajdonosa a Freepik és a Pixabay Csapata, a képek további felhasználási módja és feltételei az ő oldalukon olvashatóak.