KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK NŐKNEK – EGYEDI NŐI PÓLÓ

Nőnek ajándékot adni nem okozhat igazi fejtörést! – gondolhatjuk elsőre, hisz’ egy csokor vagy cserép virág, csoki/bonbon, esetleg ékszer és kész!

Igen ám, de a női lélek nem ilyen egyszerű! Mindig valami egyedit, különlegeset szeretne! – rendszerint romantikusat, ha a szerelmétől kapja.

Amennyiben barátnő vagy rokon, akkor sem sokkal könnyebb. Sokszor úgy érzem, minél jobban ismerünk valakit, annál nehezebb megtalálni, hogyan mutathatjuk meg egy ajándékkal szeretetünk mélységét, komolyságát.

Egyedi póló, ami igazodik a női szeszélyhez

Érdemes lehet eljátszani a gondolattal, hogy vajon páros pólónak – barátság póló, szerelmes póló vagy családi póló – vagy önálló pólónak örülnek igazán. Ami biztosan szükséges lesz a rendeléshez, az a mérete és hogy átgondold, mi az, amit igazán szeret: sport, hobbi, virág, kávé…

A mintában mindet megjeleníthetjük, de kiemelhetünk egyet is. Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot! Kezdődjék az alkotás!

“Mi jut eszembe Mariann kézzel festett pólóiról? Hogy a legjobb ajándék. Leginkább kapni szeretem, mert rólam szól, nem jön szembe az utcán, viszont mindenki észreveszi.”

Judit

Nézd meg az egyedi mintás festett női pólókat