Az egyedi póló festő

Glassl MARIANN

Hogyan kezdődött és miért pont póló? Jó kérdés! Egyszer, valamikor réges régen 😀 a nagyobbik fiam bölcsis volt és a méretében nem lehetett a környéken kapni 100% pamut pólót, csak halálfejes és számos pólókat vagy egyszínűt. Így jött az ötlet, hogy akkor inkább én rajzolok rá! Textil filccel kezdtem, de az hamar kikopott, azután elkezdtem keresni a megfelelő festéket. 

Folyamatosan készültek a pólói, a minták egyre bátrabbak lettek. Kedvet kaptam a színek használatához.

Időközben egyre többször készítettem ajándékba gyerekeknek. A fiaim a szülinapi bulikba szinte már csak általam festett pólót visznek. Fantasztikus érzés, amikor látom, hogy mennyire örülnek neki, illetve milyen szívesen hordják azokat. Mindig igyekszem a lehető legjobban SZEMÉLYRE SZABNI, hogy biztos legyen a siker.

2016 karácsonyára kaptam egy jobb agyféltekés tanfolyamot ajándékba. Azóta még bátrabban festek és még többet zsebelek be a dicséretekből.

Egyszer csak jött egy szikra, hogy összeillő, ú.n. páros pólót készítsek. Apa-fia póló volt az első, utána egymást követték az anya-lánya és a szerelmes pólók is. 🙂 Innen már egyenes volt az út a felnőtt pólókhoz! 

Sajnos a felnőttek kevésbé szeretnek fényképezkedni, így ezekből kevesebbet tudok megmutatni “modelleken”. 

Közvetlen környezetemben egyre gyakoribb a 40. születésnap. 😀 Bármelyik kerek évforduló egy olyan alkalom, amikor igazán meg szeretnénk mutatni az ünnepeltnek, mennyire szeretjük! 

A PÓLÓFESTÉS SOKKAL TÖBB, mint egy géppel nyomott póló, és nem csak amiatt, mert TARTÓS A MINTA. Imádom a vásárló örömét, amikor átveszi a megrendelését! A fényképet, amit tükrözi az ünnepelt örömét. A visszatérő vásárlókat, mert azt jelenti, valami pluszt tudok adni a boltihoz képest! 

NEM, NEM TUDTOK LEBESZÉLNI RÓLA, HOGY EZT CSINÁLJAM! 😛

A te ajándékodon milyen minta legyen?

Szeretek ajándékozni. Számomra fontos, különleges személyek kapták tőlem, különleges alkalomra. Nagyon díjazták az ötletet, az egyediséget, örömmel viselik. Nagy meglepetés volt számukra. Nekem pedig nagyon szívmelengető érzés volt mindezt megélni.

Andi

sales manager

EGYEDI AJÁNDÉKOT KERESEL?

 

Rendelj tőlem egyedi festett pólót!

Kattints ide, és írd meg elképzelésed!

Várom üzeneted szeretettel!