EGYEDI PÓLÓ SAJÁT MAGADNAK

Miközben állítottuk össze a honlapot, bevillant az ötlet, hogy csináljunk egy „meglepetés magamnak” oldalt is!

Többször kaptam azt a visszajelzést, hogy az ajándékozó/megrendelő igazából saját magának is szeretne egy egyedi festett pólót, ami csak az övé!

Magának nem biztos, hogy megveszi, mert az nem olyan, de hányszor van az, hogy férjed/anyukád/anyósod/tesód azt mondja: „Mondd meg, mit szeretnél, vagy találj ki magadnak valamit és megveszem”, vagy „Itt van kisfiam a pénz, vegyél magadnak valamit”. „Nagyon szeretlek, de nincs jó ötletem/ nem tudom, mit szeretnél, vegyél valamit a nevemben!”

Hát ez az a pillanat, amikor eljön a TE időd, illetve a mi közös időnk. Itt jövök én a képbe. Írj nekem és tervezzük meg együtt, vagy ha már tudod, csak írd meg a konkrét elképzelésedet! Azt is lehet, hogy  csak nagy vonalakban leírod és én a többit kiszedem belőled, mi tetszik és mi nem. Megfestem, postázom.

„…csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam.

– József Attila: Születésnapomra

A legfontosabb azonban a végeredmény: Tadám! Egy egyedi festett póló NEKED! Ajándékba a szerettedtől – akár magadtól.  Olyan, ami tetszik, aminek őszintén örülsz, amit imádni fogsz és ő is, mert látja, hogy szinte le sem veszed! Mégis igazi meglepetés volt! Na, mit szólsz? Jöhet?