SZUPERAJÁNDÉK TŐLED NEKI

EGYEDI PÓLÓ
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Úgy gondolod, örülne egy egyedi, KÉZZEL FESTETT pólónak? Az okozna neki igazán örömet, ha ő maga tervezhetné meg? Esetleg nincs már elég idő a neves napig, hogy elkészüljön az egyedi póló? 

Válaszd ONLINE AJÁNDÉKUTALVÁNYUNKAT, és engedd, hogy megálmodja saját pólóját, amit talán senki más nem ért, csak ő. Egy egyedi pólót, ami biztosan nem jön majd szembe vele az utcán, ami egyszeri, megismételhetetlen és igazán

különleges, pont, mint Ő.

 

miért rendelj te is egyedi póló ajándékutalványt?

„Arra gondoltam, hogy örülnél egy egyedi kézzel festett pólónak, és akkor okozok neked igazán örömöt ezzel, ha te magadnak tervezheted meg. Így most nincs más dolgod, mint hunyd le a szemed, képzeld el álmaid pólóját, ami kizárólag a tiéd, ami nincs senki másnak, amit lehet, hogy senki más nem ért, csak TE!”

Standard

Standard kis méretű borítékba ideális, 148 x 105 mm méretű, kétoldalas ajándékutalvány.

Online

Ez az ajándékutalvány az utolsó percben is odaér, ugyanis online küldjük Neked email-ben.

Elegáns

Ha magas minőségben szeretnéd nyomtattatni, ez sem akadály: nyomdakész .pdf-et is küldünk.

}

Rugalmas

Kiállítástól számítva 6 hónapig felhasználható.

Senki nem állja meg szó nélkül, hogy milyen mutatós, valóban egyedi.

Andrea

közgazdász

RENDELD Meg most az
ajándékutalványt!

Fontos tudnivalók még rendelés előtt: megrendelést követően fogom Veled egyeztetni, hogy milyen értékű ajándékutalványt szeretnél – akár családi vagy páros pólót is ajándékozhatsz ajándékutalvány formájában. Tájékozódásképp nézd meg itt az egyedi póló árakat >> Kizárólag előre utalással fogsz tudni fizetni, mivel az ajándékutalványt teljesen online, email-ben – .jpg és nyomdakész .pdf formátumban – küldjük el részedre fizetést követően. Az utalvány azonosítószámát és lejárati dátumát szintén email-ben küldjük. Ezután Te döntheted el, hogy otthon vagy nyomdában nyomtatod ki az utalványt. A megajándékozott nevét és a Te nevedet nyomtatást követően tudod az utalványra írni.