EGYEDI PÓLÓ GYEREKEKNEK, LÁNYOKNAK, FIÚKNAK

Ajándék ötletek gyerekeknek, fiúknak, lányoknak…

Amikor még kicsik, könnyű ajándékot/játékot venni nekik. Ha közeledik egy jeles alkalom, keresztelő, első szülinap, második vagy harmadik, akkor még elsősorban a szülőknek szól ez az ajándékunk, főleg, ha egyedit keresünk.

A negyedik, ötödik, születésnap környéke – elsősorban testvérek esetén – már nehezedik, amikor már örökli a könyveket, játékokat.

Iskolás kortól jön az igazi fejtörés. Azt gondoljuk, hogy mindene megvan már, vagy csak a kütyük érdekelik. Ha egy pici kis fogást találunk az érdeklődési körén, már nyert ügyünk van!

Félreértés ne essék! Nem borul minden gyerek az egyedi póló láttán a nyakunkba! Ugyan úgy, ahogy a felnőttek között is van olyan, aki rezzenéstelen arccal kiveszi a dobozból és a többi ajándéka közé teszi. Van, aki azonnal fel akarja venni.

Kis idő elteltével jön egy üzenet, hogy „nem engedi kimosni, mert mindennap ezt akarja felvenni, annyira szereti” vagy egy váratlan pillanatban széttárja a kardigánját a suliban, hogy „NÉZD” és az általad ajándékozott kézzel festett pólóban feszít lelkesen! – Na, ez az igazi pillanat, amit – ha nem másodpercre pontosan az átadáskor, de később biztosan – átélhetsz egyedi festett póló ajándékozásakor.

Persze, van olyan, aki konkrétan tudja, mit szeretne. Az ilyen típusú gyerekektől érdemes is megkérdezni, mert az ajándék akkor lesz igazi siker, ha olyan, amit ő értékel!

Az a bolti ajándék fiúknak vagy ajándék lányoknak, aminek a kibontás pillanatában visítva örülnek, rendszerint 1-2 hét alatt lecseng. Az a tapasztalatom, hogy az Egyedi Festett Póló értéke viszont még a kinövése után sem csökkent. Ragaszkodnak hozzá, mert tudják, hogy igazán róluk szól!

Egyedi póló = tartós öröm

 

Nézd meg, hogy milyen egyedi pólókat készítettem már lányoknak, fiúknak