Ajándék lányoknak, ajándék fiúknak

Egyedi gyerek póló - ajándék lányoknak, fiúknak

Ajándék lányoknak, fiúknak – egyedi gyerek póló

Az ajándék kiválasztása fiúknak, lányoknak, “kisembereknek” és kamaszoknak

Ajándék ötletek gyerekeknek, fiúknak, lányoknak… Amikor még kicsik, könnyű ajándékot/játékot venni nekik. Ha közeledik egy jeles alkalom, keresztelő, első szülinap, második vagy harmadik, akkor még elsősorban a szülőknek szól ez az ajándékunk, főleg, ha egyedit keresünk.
A negyedik, ötödik, születésnap környéke – elsősorban testvérek esetén – már nehezedik, amikor már örökli a könyveket, játékokat.
Iskolás kortól jön az igazi fejtörés. Azt gondoljuk, hogy mindene meg van már, vagy hogy csak a kütyük érdekelik. Ha egy pici kis fogást találunk az érdeklődési körében, már nyert ügyünk van!

Félreértés ne essék! Nem borul minden gyerek az egyedi póló láttán a nyakunkba! Ugyan úgy, ahogy a felnőttek között is van olyan, aki rezzenéstelen arccal kiveszi a dobozból és a többi ajándéka közé teszi. Van, aki azonnal fel akarja venni.

Egyedi póló = tartós öröm

Kis idő elteltével jön egy üzenet, hogy “nem engedi kimosni, mert minden nap ezt akarja felvenni, annyira szereti” vagy egy váratlan pillanatban széttárja a kardigánját a suliban, hogy “NÉZD” és az általad ajándékozott kézzel festett pólóban feszít lelkesen! – Na, ez az igazi pillanat, amit – ha nem másodpercre pontosan az átadáskor, de később biztosan – átélhetsz egyedi festett póló ajándékozásakor.

“Jó érzés látni, hogy a másiknak tetszik! Rendszerint a következő sulinapon abban a pólóban jönnek iskolába , amit tőlem kaptak a szülinapjukra!

– Bendedek (10)

Persze, van olyan, aki konkrétan tudja, mit szeretne, és az ilyen típusú gyerekektől érdemes is megkérdezni, mert az ajándék akkor lesz igazi siker, ha olyan, amit ő értékel!

Az a bolti ajándék fiúknak vagy ajándék lányoknak, aminek a kibontás pillanatában visítva örülnek, rendszerint 1-2 hét alatt lecseng. Az a tapasztalatom, hogy az Egyedi Festett Póló értéke viszont még a kinövése után sem csökkent. Ragaszkodnak hozzá, mert tudják, hogy igazán róluk szól!