Az egyedi póló festő

Glassl MARIANN

Hogyan kezdődött és miért pont póló? Jó kérdés! Egyszer, valamikor réges régen 😀 a nagyobbik fiam bölcsis volt és a méretében nem lehetett a környéken kapni 100% pamut pólót, csak halálfejes és számos pólókat, vagy egyszínűt. Így jött az ötlet, hogy akkor inkább én rajzolok rá! Textil filccel kezdtem, de az hamar kikopott, aztán elkezdtem keresni a megfelelő festéket. 

Folyamatosan készültek a pólói, a minták egyre bátrabbak lettek. Kedvet kaptam a színek használatához.

Időközben egyre többször készítettem ajándékba gyerekeknek. A fiaim szülinapi bulikba szinte már csak általam festett pólót visznek. Fantasztikus érzés, amikor látom, hogy mennyire örülnek neki, illetve milyen szívesen hordják az általam festett pólókat. Mindig igyekszem a lehető legjobban SZEMÉLYRE SZABNI, hogy biztos legyen a siker.

2016 karácsonyára kaptam egy jobb agyféltekés tanfolyamot ajándékba. Azóta még bátrabban festek és még többet zsebelek be a dicséretekből.

Egyszer csak jött egy szikra, hogy összeillő, ú.n. páros pólót készítsek. Apa-fia póló volt az első, utána egymást követték az anya-lánya és a szerelmes pólók is 🙂 

Sajnos a felnőttek kevésbé szeretnek fényképezkedni, így ezekből kevesebbet tudok megmutatni “modelleken”. Innen már egyenes volt az út a felnőtt pólókhoz! 

Közvetlen környezetemben egyre gyakoribb a 40. Születésnap. 😀 Ez és bármelyik kerek évforduló egy olyan alkalom, amikor igazán meg szeretnénk mutatni az ünnepeltnek, mennyire szeretjük! 

A PÓLÓFESTÉS SOKKAL TÖBB, MINT  egy géppel nyomott póló, és nem csak amiatt, mert TARTÓS A MINTA. Imádom a vásárló örömét, amikor átveszi a megrendelését, az örömöt az arcán az ünnepeltnek! A fényképet, amit tükrözi az örömet. A visszatérő vásárlókat, mert az jelenti, valami pluszt tudok adni a boltihoz képest! 

NEM, NEM TUDTOK LEBESZÉLNI RÓLA, HOGY EZT CSINÁLJAM! 😛

Szeretem ajàndékozni. Szàmomra fontos, különleges személyek kaptàk tőlem, különleges alkalomra. Nagyon díjaztàk az ötletet, az egyediséget, örömmel viselik. Nagy meglepetés volt szàmukra. Nekem pedig nagyon szívmelengető érzés volt mindezt megélni.


– Andi, sales manager