Kézzel festett ajándék

EGYEDI PÓLÓ

Valami tuti ajándékot keresel? Szenzációs ajándékaid már elvárássá váltak a családban/baráti körben? Itt egy ajándék, ami betalál. Egyedi, szívhez szóló.

Olyasmi, ami nem a sarokban fog kikötni. Eszébe sem jut tovább ajándékozni. Nem sok, nem kevés. Hordható, nem a 200. kacat.

Büszkén viselheti, hisz csak az övé.

Mi is ez pontosan? Egyedi rendelésre készített, full egyedi kézzel festett póló/felső. A minta 100%-ig személyre szabva készül, így garantált a siker. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk!

Ha szeretnéd, segítek kitalálni,
ha már kész terved van, megvalósítom!

Glassl MARIANN,

a festett egyedi póló készítő

Hogyan kezdődött és miért pont póló? Jó kérdés! Egyszer, valamikor réges régen 😀 […] A pólófestés sokkal több, mint egy géppel nyomott póló, és nem csak amiatt, mert tartós a minta. Imádom, a vásárló örömét amikor átveszi a megrendelését, az örömöt az arcán az ünnepeltnek! A fényképet, amit tükrözi az örömet. A visszatérő vásárlókat, mert az jelenti, valami pluszt tudok adni a boltihoz képest! Nem, nem tudtok lebeszélni róla, hogy ezt csináljam!

szülinapi meglepetés

gyerek mosoly

egyedi női póló

személyre szabott póló minta

elhasznált ecset

Vásárlóim mondták:

“Sokadszori mosàs/vasalàs utàn is pont olyanok, mint az 1. hasznàlat előtt. Az anyag formatartó, a minta nem kopik, nem vàlik le. (Van egy ruhaboltban vásárolt Micimackós bodynk, illetve volt, mert a mintàból semmi nem maradt.) Senki nem állja meg szó nélkül, hogy milyen mutatós, valóban egyedi. Szeretem, hogy kézi munka eredménye, hogy nem jön szembe, hogy benne vagy Te és én is, együtt alakíthatjuk tökéletessé, ötletelhetünk, szàrnyalhat a fantaziánk és a hatàr a csillagos ég. Imàdom bennük Tamit és ő is imàdja őket.”

– Andrea (39), közgazdász

“Mariann már vagy 3 éve készít egyedi pólókat nekünk. Lili a lányom a legnagyobb megrendelő a családban. Lili kitalálja, Mariann megálmodja és megszületik a póló, amit utána nagyon szeretünk. Mert mindig van benne valami kis humor, valami báj ami miatt még egyedibb. Mariann pólói nagy becsben vannak tartva, ha kinőttük sem adhatjuk tovább, sőt addig hordjuk amíg ránk jön. Nemrég én is kaptam egyet ajándékba. Igazi elfoglalt anyukás póló. Imádom, mert elmond mindent a napomról.”

– Rita

Későbbi alkalomra ajándékoznál?